Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Το άλλο με τον Τοτό...Έχει καταντήσει πια γελοίο να μας νομίζουν για ηλίθιους.... χτες ο Μπενύτο, σήμερα ο Πρωτόππας, δεν είναι λέει κρίση αυτό που ζούμε είναι κάτι "άλλο", δηλαδή τι;;; Αυτό δεν μας το είπαν.

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις σε αυτόν τον τόπο, διαφθορά και έγκλημα κρύβεται από κάτω.  Πάνε να καθαρίσουν τα σκατά που δημιούργησαν οι ίδιοι (μπλε και πράσινοι πολιτικοί και συνδηκαλιστές), σε 40 χρόνια μεταπολίτευσης, με άλλα σκατά. Η ευθύνη της Αριστεράς τεράστια που λάμπει όλα αυτά τα χρόνια δια της απουσίας της μέσα τον δικό της κόσμο, στη δικής της φούσκα. Ο χέρι-χέρι Φασιστοφέρης συμπεριλαμβάνεται στη λέξη σκατά που ανέφερα προηγουμένως, για όσους αναρωτήθηκαν.

Διέφθηραν πρώτα τον λαό με τα ρουσφέτια, τα φακελάκια, το εύκολο χρήμα, την ατιμωρησία και την αμορφοσιά για τον κάνουν τώρα σκλάβο. Κουρέλιασαν ότι λίγο καθαρό είχε να δείξει τούτος ο τόπος: ακεραιότητα, φιλότιμο, ευγένια, εργατικότητα.

Δεν ήρθαν να μας σώσουν από την κρίση, ήρθαν για την ολοκληρώσουν σε όλες τις εκφάνσεις της οικονομική, ηθική, πολιτισμική, πολιτική, κοινωνική.

Να μην γίνουμε λέει Αργεντινή. Μωρέ να γίνουμε, να ξεκινήσουν όλα από την αρχή: το Σύνταγμα, οι νόμοι, το κράτος, τα υπουγεία, οι δημόσιες υπηρεσίες, η οικονομία, τα δικαστήρια, ο στρατός, τα νοσοκομεία, η παιδεία, ΟΛΑ. Η εκκλησία επιτέλους να έχει έναν και μόνο έναν ρόλο σε αυτό τον τόπο: τον πνευματικό. Περιουσία καμμιά, μόνο οι ναοί και τα μοναστήρια. Να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.

Θα τρέχετε να σωθείτε όχι μόνο από το λαό αλλά και από τους εντολοδόχους σας, ο προδότης το ξέρετε, δεν έχει μοίρα πουθενά, γιαυτό ακούτε Αργεντινή και τρέμετε.

3 σχόλια:

 1. Βαλτός είσαι κι εσύ; Βρε δεν πάνε να πνιγούν ομαδικά να ησυχάσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο χέρι-χέρι Φασιστοφέρης....

  με πεθανες μεσα στην αγρια νυχτα..χαχαχα

  Καλημερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αυτή η απότομη επανακίνηση με τρομάζει.Αλλά η αλήθεια είναι ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα σε αυτόν τον τόπο

  ΑπάντησηΔιαγραφή