Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Γουϊκιλίκς - η αυτοκρατορία ξεβρακώνεται


Πολύ μου αρέσουν οι εξελίξεις σχετικά με τη διαροή των απόρρητων εγγράφων από τις απανταχού πρεσβείες της αυτοκρατορίας. Ούτε βόμβες, ούτε αιματοχυσίες ούτε τίποτα, απλά όλα στο φως. Όμως μην γελιέστε πρόκειται για πόλεμο στην κυριολεξία και με Π.
Οι μάγκες πιάσανε τις μυστικές υπηρεσίες στον ύπνο, φωτιά στα μπατζάκια τους βάλανε.
Η αυτοκρατορία όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται..... είναι πολύ χειρότερη. Δείτε πόσο εύκολα βγήκε ένταλμα από τη διεθνή μπατσονομία για σύλληψη του Τζούλιαν Ασάντζ, τίποτα δεν είναι σύμπτωση.

Ταυτόχρονα φαίνεται και ποιες χώρες (πραγματικά?) πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου και της διαφάνειας προσφέροντας φιλοξενία στο διωκόμενο ιστοτόπο (πονηρά σκεφτόμενος βέβαια μπορεί πιθανόν να το κάνουν από καθαρό συμφέρον και άμα ο Γουϊκιλίκς βγάλει δικά τους άπλυτα στη φόρα να γίνουν μικρές αυτοκρατορίες οι ίδιες).

Ελπίζω να ακολουθήσουν και τα έγγραφα από άλλα κράτη που το παίζουν τσαμπουκάδες βλ. Τουρκία, Ισραήλ, Ιράν, Κίνα, κράτη Δυτικής Ευρώπης κλπ ..... θα δείξει....

3 σχόλια:

  1. Δεν το έχω παρακολουθήσει μικρέ!
    Αλλά καλά την έπαθαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς το γεγονός έχει αποσιωπηθεί σχεδόν από τα ελληνικά ΜΜΕ. Το in.gr και η Ελευθεροτυπία εξ όσων γνωρίζω έχουν γράψει για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα διαροή κρατικών εγγράφων στην ιστορία.... 250.000 τον αριθμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή