Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Φτου σας ξεφτυλισμένοι!!! Καθάρματα!!! (2)

Την μάζεψαν άρον-άρον την τροπολογία, έμαθα. Δημοσίευσαν τα ονόματα των οφιλετών και θα επανέλθουν με αποδείξεις (λέει) ότι πράγματι δεν γίνεται να εισπραχθούν αυτοί οι φόροι, 24δις €. Σιγά τα ψιλά θα μου πείτε, εγώ ξοδεύω τόσα μέσα σε ένα σαββατοκύριακο.

Βρε τι κωλλοπιλάλα τους έχει πιάσει να σώσουν κάποιους φοροφυγάδες από τους φόρους τους...

Όπως διαβάζω από την ημερήσιο τύπο:
Πρώτος στη λίστα των οφειλετών (αν εξαιρέσει κανείς τη χρηματιστηριακή εταιρεία που βαρύνεται με πρόστιμα ύψους 5,1 δισ. ευρώ για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων) φιγουράρει επιχειρηματίας λογιστής από τη Θεσσαλονίκη με τα αρχικά Ν.Κ. με συνολική οφειλή 636,3 εκατ. ευρώ, ο οποίος εμπλέκεται σε υποθέσεις παράνομων επιστροφών ΦΠΑ στην εφορία Ιωνίας Θεσσαλονίκης.
Στα αξιοπερίεργα είναι ότι και ο 8ος στη σχετική λίστα ανήκει στην ίδια εφορία και έχει τα ίδια αρχικά Ν.Κ. με συνολικά χρέη 254,9 εκατ. ευρώ. Στους πρώτους 30 βρίσκονται δημόσιοι οργανισμοί, δημοτικές επιχειρήσεις, ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και εταιρείες ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, φωτογραφικών ειδών μικρού βεληνεκούς και μία κατασκευαστική εταιρεία. Από την 30ή θέση και κάτω βρίσκονται τράπεζες, ασφαλιστικές, αθλητικά σωματεία και εταιρείες από όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας όπως τρόφιμα, ένδυση, κατασκευές, τουρισμός, διαφήμιση, αναψυχή κ.ά.

Φτωχαδάκια είναι μπρε!!!!....

Α! έχω και μια  απορία!!: Με τους υπαλλήλους των ΔΟΥ που τους έκαναν πλάτες θα ασχοληθεί κανείς;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου