Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τα επικίνδυνα παιχνίδια των λέξεων




Κύριε Καρτερέ και λοιποί ετεροκανονικοί αριστεροί.

Ενώ συμφωνώ με την ουσία του άρθρου σας (για την φαυλότητα, την ψευτιά και την υποκρισία της Χ.Α.), δυστυχώς, ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν αποδίδετε «γκέι» – και καλά – ιδιότητες στους χρυσαυγίτες παίζοντας με τις λέξεις (αδολφίστικα – καθόλου straight από πολιτικής απόψεως – αδολφούλες).

Τους δίνετε επιπλέον λόγους για να επιτίθενται στους ομοφυλόφιλους ακριβώς για να αποδείξουν το υποτιθέμενο «αντριλίκι» τους.

Το «και καλά» στην πρώτη φράση μου το γράφω γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε όλοι εσείς οι ετεροκανονικοί αριστεροί ότι θα πρέπει, εφόσον ευαγγελίζεστε έναν κόσμο ισοτιμίας, να πάψετε να αναπαράγετε την εικόνα των ομοφυλόφιλων ως καρικατούρες (είτε έμμεσα, είτε άμεσα). Να πάψετε να τους χρησιμοποιείτε όταν θέλετε να αποδώσετε αρνητικά χαρακτηριστικά εν προκειμένω η υποκρισία, η αφερεγγυότητα. Το θεωρώ εντελώς αντιφατικό και επικίνδυνο, εγώ, ένας αριστερός ομοφυλόφιλος, να χρησιμοποιούνται οι ομοφυλόφιλοι ως αρνητικό παράδειγμα κάθε φορά που η Αριστερά θέλει να λοιδορήσει τους φασίστες.

Τι σόι κόσμος είναι αυτός που οραματίζεται η Αριστερά όταν σε αυτόν θα υπάρχουν καταπιεσμένες ομάδες ανθρώπων, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ο οποίος είναι παντελώς ασύνδετος με κόμματα, ιδεολογίες, τάξεις και επαγγέλματα αφού πρόκειται για μια καθαρά προσωπική επιλογή;

Πιστέψτε με κε Καρτερέ υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι άντρες εκεί έξω που έχουν πολύ περισσότερα «bolls» από άλλους ετεροφυλόφιλους και τούμπαλιν.

Δεν είναι θέμα σεξουαλικού προσανατολισμού το πόσο άντρας είναι ένας άντρας, καταλάβετέ το επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου