Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Η ΓΛΥΚΙΑ "ΠΑΓΙΔΑ"

Η "παγίδα" στήθηκε.

Προσεκτικά.

Πριν δύο χρόνια ακριβώς, σαν σήμερα.

Από τέσσερεις φίλους μας (2 + 2) :

- Βασίλης & Νίκος: "Στέλιο! Έλα να πάμε σήμερα το βράδυ κατά τις 9 στον Ηλία & Γιάννη. Έχουμε καιρό να σε δούμε. Που έχεις χαθεί ρε κάθαρμα;;"

- Στέλιος Νο1: ΟΚ παίδες. Έχω μια "ξεπέτα" πρώτα αλλά κατά τις 9 θα είμαι εκεί. (Όπως καταλαβαίνετε... βίος και πολιτεία ο λαγωνικός κάθε βράδυ ή σχεδόν κάθε βράδυ...)

.....

- Ηλίας & Γιάννης: "Στέλιο! θα έρθεις σήμερα το βράδυ στο σπίτι μας; Θα είναι και ο Βασίλης με τον Νίκο και ένα άλλο παιδί που δεν το ξέρεις, αλλά δεν πειράζει."

- Στέλιος Νο2: .... (δεν ξέρω τι απάντησε στο τηλέφωνο, αλλά το βράδυ ήταν εκεί στο σπίτι του Ηλία & Γιάννη)


Από εκείνο το βράδυ και μετά γίναμε "Στέλιος στο τετράγωνο"....

And the rest is history......Υ.Γ. Το μωράκι μου βέβαια λέει ότι καλύτερα να τον είχε τρακάρει τρόλεϋ εκείνο το βράδυ, αλλά τι να κάνουμε, "τράκερε" με 'μένα...... Ας πρόσεχες μωράκι μου!!!

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ...

Όχι μόνο για μας τους gay αλλά για όλο τον κόσμο.
Μια πολύ σημαντική ανακάλυψη-εφεύρεση έκαναν στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης η οποία (μακάρι γιατί ως συνήθως η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της) αναμένεται να επιρρεάσει την τεχνολογία των φωτοβολταϊκών σε παγκόσμιο επίπεδο και κατά συνέπεια το περιβάλλον προς το καλύτερο.
Εν ολίγης, τα σαΐνια στη Κρήτη ανακάλυψαν μια ουσία (που υπάρχει και στο αίμα) η οποία αυξάνει στο διπλάσιο την απόδωση των φωτοβολταϊκών και είναι 10 φορές φτηνώτερη από τα εξωτικά οδείδια μετάλλων που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Το πλήρες άρθρο από την Ελευθεροτυπία εδώ:

- Να που και τα (κακώς απαξιωμένα) ελληνικά πανεπιστήμια παράγουν έργο το οποίο πρέπει να προβάλλεται και κυρίως να αξιοποιείται ανάλογα.
- Να που η τεχνολογία μπορεί να σώσει τον πλανήτη από το πετρέλαιο και την πυρηνική ενέργεια

- Το ερώτημα είναι:
Θα θελήσουν οι πολιτικοί και οι εταιρίες των οποίων είναι ανδρίκελα να προχωρήσουν στα σωτήρια για τον πλανήτη βήματα ή θα μας πάρει όλους ο "έξω από 'δω";;